Despre noi
Despre noi
Salut, eu sunt Octavian

Experienta, creativitatea, dinamism, entuziasm, pasiune pentru frumos sunt doar cateva dintre cuvintele care ma caracterizeaza.

Pentru a ne cunoaste mai bine, te rugam sa completezi formularul ( click aici ).

poza cv111
Stilul nostru
STIL DE LUCRU

În timp ce cele mai multe alte companii folosesc un șablon de producție pre-determinată, videografii si editori Octana Events adapteaza si personalizeaza stilul de producție pentru a se potrivi perfect personalitatii evenimentului dumneavoastra. Suntem pasionati de realizarea de filme si fotografii si ne place absolut orice ocazie de a spune povestea unei zile speciale prin intermediul filmului si al fotografiei. "Cele mai frumoase momente din timpul unui eveniment au loc atunci când camera nu pătrunde intre ele. " 
STIL DE EDITAREA 

Este extrem de important pentru noi că videoclipul si fotografiile finale nu doar sa arate ca in ziua eveniemntului dumneavoastra, dar sa va si simtiti ca in ziua aceea. De fiecare dată când apăsați butonul de redare, ar trebui sa simtiti ca sunteti transportati înapoi la acele momente, astfel încât să le puteți retrăi din nou și din nou.  
PREPARAREA

Cea mai importantă parte a oricărei producți este preproducția. Executarea propriu-zisă a oricărei sarcini poate fi aparent fără efort pentru cei care sunt pregătiți în mod corespunzător.  

 " Dă-mi șase ore pentru a retează un copac și voi petrece primele patru ascutind toporul ". 
Abraham Lincoln   
image6

În perioada apropiata a evenimentului dumneavoastra, vom lucra la chestionarul evenimentului, care este o formă on-line foarte amănunțită pe care le-am creat pentru a afla cât mai multe despre acesta. 


Acesta acoperă preferințe stilistice, note, informatii, opțiuni de personalizare, inclusiv capacitatea de a alege doar modul "discret" al echipei noastre. 


Chestionarul ne asigură că știm totul despre evenimentul dvs. și preferințele stilistice ajung înainte de eveniment - astfel încât să putem executa o acoperire în cel mai eficient mod posibil, fără a fi nevoie să vă deranjez cu orice întrebări enervant.

Chestionar

Pentru a ne cunoaste mai bine, te rugam sa completezi formularul ( click aici ).

Contacteaza-ne

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră. Oferim un stil modern și creativ pentru captarea evenimentului dumneavoastra. Ne gasiti in Snagov si Bucuresti, dar suntem deschisi catre orice destinatie. Vă rugăm să ne contactați astăzi...

Click here